Skip links

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τόλμησε - Μεταμορφώσου - Συνδέσου

Ποια είναι η Athago;

Είμαστε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων στο Σικάγο. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών ιστοσελίδων, σχεδιαστών ιστοσελίδων, κειμενογράφους, ειδικών μάρκετινγκ και διαχειριστών έργων για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη. Προσφέρουμε το απόλυτο μέγιστο σε κάθε έργο ανεξάρτητα από το εύρος και την κλίμακα.

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε ό,τι έχουμε στη διάθεσή μας για να σας φέρουμε πραγματικά αποτελέσματα. Κάθε έργο παρουσιάζει μια νέα πρόκληση. Μας παρέχει επίσης μια φανταστική ευκαιρία να είμαστε δημιουργικοί και παθιασμένοι, δίνοντάς σας πλήρη και απεριόριστη ανάπτυξη για την εταιρεία σας.

Για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ως ηγέτης των Digital Business και κορυφαίος στρατηγικός συνεργάτης σε εταιρείες που επιθυμούν να αναπτυχθούν στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας τα απαραίτητα εργαλεία για να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες τους, να ενδυναμώσουν τους υπαλλήλους τους, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να μεταμορφώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δεν αρκεί να διαφέρεις από τους άλλους. Πρέπει να είσαι καλύτερος.

Συνδυάζοντας την έμπειρη κατανόηση της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας με δημιουργικές λύσεις, παρέχουμε μια γερή βάση για την επιχείρησή σας. Γνωρίζουμε ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να είναι ασταθές, αλλά επίσης γνωρίζουμε τα βήματα που χρειάζονται για να κυριαρχήσουμε και να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση.

Δεν θα δείτε μόνο πρωτοφανή δύναμη στη φωνή της επωνυμίας σας, αλλά θα δείτε την αξία σας να αυξάνεται τρομερά ως κορυφαίος ανταγωνιστής.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε το μέλλον της επιχείρησής σας

Μια ιστορία – Η ομάδα μας έχει ήδη μια έμφυτη κατανόηση του σχεδιασμού και του branding ιστοσελίδων. Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν εργαστεί για χρόνια σε έργα όλων των μεγεθών και δυσκολιών, τελειοποιώντας την τεχνική τους, μαθαίνοντας τι λειτουργεί και παρέχοντας ισχυρά αποτελέσματα για τους πελάτες. Τώρα, όλοι μεταφέρουν αυτήν την ασυναγώνιστη και εκτεταμένη τεχνογνωσία σε αυτήν την επιχείρηση.

In-House Development – Η αφοσιωμένη εσωτερική μας ομάδα θα δώσει μεγάλη προσοχή στο έργο της. Αυτό σημαίνει ότι το μάρκετινγκ, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και η ανάπτυξη ιστοσελίδων ολοκληρώνονται από εσωτερικούς προγραμματιστές που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Μακροπρόθεσμες συνεργασίες – Αν και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να χτίσετε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μαζί μας, εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και την ανταποδίδουμε με ποιοτικά έργα. Εξετάζουμε κάθε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος, ως μια ευκαιρία να χτίσουμε μια πραγματική στρατηγική μελλοντική συνεργασία.
15+
Χρόνια εμπειρίας
20
Συνεργάτες & Σύμβουλοι
85%
Μέσα στα deadline σας
100
Επιτυχημένα Έργα

Nick Memmos

CEO
Haris Papamatthaiou

Haris Papamatthaiou

Developer
Memmos Andreas

Memmos Andreas

Designer

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ATHAGO​

ψηφιακή εμπειρία

Από πού ξεκινάμε;

1

Ας οργανώσουμε μια συνάντηση..

2

Φτιάχνουμε το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σας.

3

Ξεκινάμε να το χτίζουμε.

4

Δοκιμή και αναθεώρηση.

5

Παραδίδουμε το Τελικό Προϊόν.

ψηφιακή εμπειρία

Some Words From Our Clients

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε?

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να ενισχύσετε τη ροή επισκεψιμότητας αναζητώντας περισσότερους και μεγαλύτερους πελάτες σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σχέδιο και η θέληση για να πραγματοποιηθεί. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας..

This website uses cookies to improve your web experience.